Yrityksestä

autoartaAutoarta Oy harjoittaa automaalien, tuulilasien ja peltiosien tukku- ja vähittäismyyntiä Seinäjoella.

Asiakaskunta koostuu automaalaamoista, autokorjaamoista ja alan autoliikkeistä sekä jonkun verran metalliteollisuuden yrityksistä.

 

Yrityksen markkina-alue on pääasiassa vanhan Vaasan läänin alue ja Jyväskylän seutu. Yrityksen liikeidea perustuu asiakaslähtöiseen toimintamalliin, jossa hyvä asiakaspalvelu on nostettu keskeiseksi kilpailukeinoksi. Autoartan myyntiedustajat käyvät sopimusasiakkailla säännöllisesti täydentämässä varastot, kertomassa uutuustuotteista ja antamassa teknistä neuvontaa. Kiinteä yhteydenpito asiakkaisiin, hyvät korkealaatuiset tuotteet, luotettavat ja nopeat toimitukset sekä hyvä asiakaspalvelu on mahdollistanut Autoartan kasvun merkittäväksi toimittajaksi. Yritys työllistää neljä henkilöä.

 

 

Historia

Yritys on perustettu 1987 Kurikassa. Yritys työllisti aluksi perustajan Ari Vähämaan. Toiminnan kulmakivi on ollut alusta asti hyvä asiakaspalvelu. Toiminnan laajentuessa lisättiin henkilökuntaa 1989. Glasurit, yrityksen päätuote, on ollut tuotevalikoimassa perustamisesta saakka. Tuotevalikoimaa laajennettiin 90-luvun alussa 3M ja Mirkan tuotteilla.

Asiakaspiiri kasvoi tasaisesti vahvan palvelukonseptin ansiosta ja toimintaa laajennettiin myyntikokonttori Seinäjoelle, johon tukkumyynti siirtyi 1999.